Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de jgheaburi si burlane Novatik Ronda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Novatik Ronda: Sistem semirotund de jgheaburi si burlane

Sistemul Novatik Ronda ascunde sub aspectul sau clasic cateva elemente inedit, oferind un plus de valoare fata de alte sisteme existente deja pe piata.

Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional. Forma semicirculara a acestei game, precum si paleta de culori in tonuri naturale, respecta arhitectura oricarei fatade fara a o incarca.

Caracteristica principala a sistemului pluvial Novatik Ronda isi arata si in acest caz beneficiile pentru aspectul fatadei care este mai bine protejata de revarsarile de apa, datorita formei particulare a jgheaburilor.

Discretia sistemului Novatik Ronda este asigurata si de imbinarile de jgheab discrete si carligele de jgheab ascunse, care ofera rezistenta fara sacrificiul imaginii de ansamblu. In felul acesta functionalitatea sistemului pluvial nu sacrifica imaginea de ansamblu a cladirii.

Dimensiunile sistemului pluvial Novatik Ronda

Sistemul Novatik Ronda este disponibil in 2 dimensiuni:
- jgheaburi de 125 mm si burlane cu sectiunea de 87 mm
jgheaburi de 150 mm si burlane cu sectiunea de 100 mm.

Gama de culori in care sunt disponibile sistemele de jgheaburi si burlane Novatik se compune din 10 culori clasice, potrivite oricarei arhitecturi sau culoare de fatada.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura