Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tigla metalica Novatik Matt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Novatik Matt - un acoperis solid si eficient, recomandat si in conditii extreme de vreme.

Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Tiglele metalice Novatik Matt sunt realizate din otel cu acoperirea Colofer – marca inregistrata a VoestAlpine, protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp si au grosime nominala de 0,5 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

Profilul distinct al modulelor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

Gama de culori disponibila: Brown Matt (RAL 8017), Brick Matt (RAL 8004), Black Matt (Ral 9005) si Burgundy Matt (Ral 3005)

Avantajele unui sistem modern
Sistemul Novatik – produs in Romania – prezinta o serie de avantaje care il recomanda atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.

Profil distinct. Designul tiglei Novatik a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle ceramice avand totusi o forma originala.
Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:
-manipulare si depozitare facila
-spatiu redus de depozitare
-mijloace de transport de gabarit redus ( acces facil in mediu urban)
-diminuarea pierderilor tehnologice in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa.

Greutate redusa. Designul optim al tiglelor si greutatea redusa a acestora garanteaza buna functionare a acoperisului si functia de siguranta a acestuia. Daca se tine cont de acest lucru inca din stadiul de proiect, se pot realiza economii substantiale la sarpanta si la structura de rezistenta a casei.

Sistem de fixare solid. Fixarea modulelor de tigla se face prin cuie sau suruburi in planul acoperisului. Detaliile de montaj sunt foarte sigure si nu necesita accesorii numeroase. Sistemul de fixare in planul acoperisului si suprapunerile perfecte ale modulelor fac din acoperisul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata.

Montaj facil. Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta spre stanga), facilitand montajul si reducand timpului de instalare.

Program complet de accesorii
Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperisuri: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, grille de ventilatie. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

Garantia sigurantei
Protecția oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performanțe superioare față de oțelul galvanizat în diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim o garantie a sistemului de 30 de ani in sistem pro-rata. Te poti bucura de un acoperis sigur, solid cu o estetica deosebita pentru o lunga perioada de timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura