Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem pluvial semirotund 150mm Ruukki

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Adauga functionalitate acoperisului tau

Sistemul pluvial Ruukki, dreneaza eficient apele meteorice de pe suprafata acoperisului si asigura canalizarea acesteia de langa structura si fundatia casei dumneavoastra.

Elementele componente ale acestui sistem sunt bine dimensionate, acestea fiind usor de asamblat si de montat. Sistemul pluvial Ruukki poate fi instalat atat la constructia de acoperisuri noi cat si la renovarea celor existente. Se potriveste perfect cu orice tip de material al invelitorii: metalica, ceramica, de beton sau bituminoasa.

Ruukki ofera aceste sisteme intr-o paleta larga de nuante, respectand culorile acoperisului, pentru o asortare deplina a tuturor componentelor, chiar pana la nivelul suruburilor de prindere, disponibile si ele in diverse tonuri identice cu cele ale acoperisului.

Jgheaburile si burlanele sunt realizate din tabla de otel protejat cu sistemul de protectie patentiat Ruukki pe ambele fete. Acest sistem de protectie este o solutie oferita exclusiv de Ruukki, de asemenea ofera excelenta protectie impotriva coroziunii si depunerii de praf, atunci cand ploua sistemul de protectie se curata automat de praf si eventualele depuneri de mizerie, rezistenta la temperaturi foarte ridicate si la radiatii UV, culoarea mentinandu-se pentru multi ani. Garantia acestui sistem de protectie avansat este de 30 de ani pentru performanta tehnica si de 20 ani pentru cea estetica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura