Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tabla faltuita Ruukki TinSmith Pro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Otel inalt flexibil, calitate premium din Scandinavia
Tabla faltuibila Ruukki TinSmith PRO (TSP) a fost dezvoltata pentru profesionisti, fiind utilizata la realizarea sistemelor de acoperisuri si fatade faltuite. Are la baza tehnologie de ultima generatie si este realizat din otel inalt flexibil, de cea mai buna calitate, cu provenienta de la fabricile SSAB din Scandinavia.

Posibilitati arhitecturale fara limite
Ruukki TSP este un produs indragit de arhitecti, proiectanti si montatorii cu traditie in acoperisuri, in special datorita proprietatilor sale de deformabilitate si maleabilitate fara a fi afectat sau distrus stratul de vopsea, permitand realizarea unor invelitori cu adevarat spectaculoase. Este disponibil intr-o gama variata de culori, fiind recomandat atat pentru cladirile cu arhitectura moderna,  ce prezinta forme atipice si indraznete ale acoperisului, cat si pentru cladirile monumente isorice, pentru care se doreste renovarea si pastrarea aspectului traditional. Se utilizeaza indeosebi la acoperisurile cu panta mica.

Un acoperis “tailor-made”, pentru case cu personalitate
Profilul se realizeaza direct la santier, prin faltuire manuala sau mecanica, cu ajutorul unor echipamente si scule speciale. Pot fi realizate atat invelitorile cat si accesoriile metalice pentru acoperis. Placile din otel TSP se imbina prin falturi simple sau duble, perfect etanse, cu un aspect estetic de neegalat.

Gradul mare de formabilitate si maleabilitate permite realizarea profilelor chiar si la temperaturi foarte scazute, de pana la -15 grade Celsius. Acest lucru faciliteaza desfasurarea activitatii in santier indiferent de anotimp, atunci cand situatia o impune.

Cea mai mare rezistenta la coroziune si UV
Acoperisurile realizate din tabla faltuibila Ruukki TSP EMKA au o durata foarte mare de viata, prezentand cea mai mare rezistenta la coroziune (clasa RC5-I), la impuritati, la zgarieturi sau la intemperii. Culoarea se pastreaza ca noua, chiar si dupa zeci de ani de actiune a radiatiei UV sau a celor mai capricioase conditii meteorologice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura