Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie anticondens extrem de robusta Delta Maxx

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Opriti risipa de bani si energie! Tipul de acoperis fara astereala este o solutie constructiva testata în întreaga lume! Folia anticondens DELTA – Maxx va permite sa economisiti banii folositi pentru astereala.

Este extrem de rezistenta (suporta greutatea unui om) si va protejeaza acoperisul chiar si în conditii extreme de vreme.

- este cea mai bine vânduta membrana permeabila la vapori din Germania, destinata acoperisurilor înclinate, fara astereala. Are o fiabilitate excelenta, rod al unei experiente de 15 ani.
- implica economii de pâna la 30%, în cazul folosirii foliei DELTA -MAXX pe un acoperis fara astereala, fata de situatia acoperisului cu astereala si folie anticondens obisnuita.
- permite vaporilor sa treaca cu usurinta (cu o valoare a coeficientului Sd de aproximativ 0,15) asigurând evacuarea umezelii din camera adiacenta.
- nu necesita montajul asterelei, fiind foarte rezistenta la rupere (aprox. 450/300 N/5 cm).
- se monteaza usor si eficient, dispunere facila gratie suprafetei în profil de careuri: este usor de taiat la linii drepte.
- folosirea foliei DELTA-MAXX implica economie de energie, fiind si unica membrana disponibila cu o suprafata de retinere a umezelii. În situatii extreme este capabila sa absoarba umiditatea pâna la 1 litru/ m2 în structura sa si sa elibereze apoi gradat.
- asigura o baza extrem de sigura atunci când se monteaza caroiajul de sipci pe capriori.

Material: structura de poliester cu rezistenta ridicata la rupere, acoperit cu un strat de poliuretan
Comportament la foc: rezistent la foc, clasa Econform EN13501-1
Rezistenta la tractiune: aprox. 450 / 300 N/5 cm; conform EN 12311
Temperatura: stabil între – 400C si +800C
Valoare Sd: aprox 0,15 m
Greutate: aprox. 190g/m2
Dimensiuni rola: 50 x 1,5 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura