Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scari modulare din lemn Fakro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Tocul scărilor modulare este fabricat din lemn. Garnitura perimetrală instalată pe toc asigură o etanşare excelentă atunci când uşa este închisă. Tocul este conceput pentru a facilita instalarea dar şi finisarea cu şipca ornament perimetrală.

Balamalele patentate foarte rezistente, au şi rol de colţare de rigidizare a tocului prevenind orice deformări ulterioare. Astfel, scara odată instalată devine un obiect fiabil şi sigur în exploatare.

Operarea scărilor modulare este semnificativ îmbunătăţită datorită mecanismul de deschidere închidere asigurat cu arcuri. O dată descuiată, uşa se deschide lin, utilizatorul fiind astfel în siguranţă. Când uşa este deschisă complet, acelaşi mecanism va tine uşa în poziţia deschis. La închidere în schimb, acelaşi mecanism asigură de asemenea şi închiderea  lină, cu uşurinţă a acesteia.

Uşile scărilor de acces la pod sunt izolate termic. La cele rezistente la foc, pe lângă faptul ca în condiţii normale minimizează pierderile de căldură, în caz de incendiu protejează împotriva căldurii excesive şi extinderii focului spre pod. După închiderea uşii, suprafaţa vizibilă pe plafon este netedă. Elementele de asamblare nu sunt vizibile, menţinând un design plăcut, în armonie cu interiorul camerei.

Scările modulare Fakro au în general 3, iar pentru anumite dimensiuni 4 module. Poziţia scărilor se poate regla fată de uşă: se pot distanţa  pentru a crea spaţiu mai mare pentru picior, mărind astfel siguranţa şi confortul în timpul utilizării. Structura şi materialele utilizate dau robusteţe acestor scări.

Canelurile tăiate pe treptele scărilor, protejează împotriva alunecării accidentale din timpul utilizării.

Manşoanele de protecţie confecţionate din plastic protejează suprafaţa podelei împotriva zgârieturilor şi măresc stabilitatea scării.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura