Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferestre de mansarda Fakro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Fakro are o ofertă generoasă de produse, care sporesc confortul şi frumuseţea mansardelor, uşurează accesul la pod sau faciliteză accesul pe acoperiş:

Ferestre de mansardă: cu articulare mediană, cu dublă articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterală, de acces pe acoperiş, tunele de lumină şi ferestre de evacuare a fumului, ferestre pentru acoperiş tip terasă, dar şi cele mai “călduroase” ferestre de mansardă de pe piaţă cu un singur pachet de geam termopan – FTT U8, ferestre superînalte FYP şi multe alte soluţii unice.

Accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare şi interioare, jaluzele, sisteme de automatizare.

Scări de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice şi pantograf oferind o paletă largă din fiecare gamă de produse.

Sisteme solare
Folii anticondens şi barieră de vapori

KRONLUX F.M. este importatoarea şi reprezentanta FAKRO în România şi are meritul de-a fi ştiut să se constituie într-o echipă de foc: amabilă, promptă şi profesionistă.

Avem o experienta de 14 ani si am crescut de la an la an pentru că am încercat permanent să provocăm noi standarde şi am tratat, încă de la început, piaţa românească ca pe o piaţă vestică oferind toată gama de produse FAKRO.

Colaborăm cu peste 500 de distribuitori în întreaga Românie, cu zeci de arhitecţi şi constructori, iar produsele FAKRO ajung în toate colţurile ţării.

Suntem şi prieteni cu partenerii noştri şi în fiecare an, cu cei mai performanţi dintre ei, avem bucuria de a petrece câteva zile de vacanţă împreună. Respectăm regulile jocului şi suntem o echipă de învingători.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura